SEO

Bästa SEO servicen i Sverige

Search Engine Optimization

Syns du inte så finns du inte är ett talesätt som inte nog kan beskriva vikten av dagens marknadsföring. Google är en av världens största globala marknadsplatser. Över 50 miljoner av alla sökningar som sker på Googles plattform dagligen äger rum i Sverige. Faktum är att så mycket som 95% av alla Svenskar använder google som sökmotoroptimering (SEO)

Vi lever i en tid där vi ständigt är uppkopplade via våra mobiltelefoner vilket gör online köp tillgängliga dygnet runt. Att ha relevant SEO till era kunder är vad som kommer få erat företag att hamna högt upp i Googles sökresultat vilken är nyckeln till en Maximerad försäljning av tjänster och varor.We bring back the ’Class’ in SEO.

Skillnaden mellan bra SEO och professionellt SEO är A och O. Att endast ha ett bra SEO kommer skapa förutsättningar för att era konkurrenter hamnar på toppen av Googles sökresultat. Vilket i sin tur lockar kunderna att köpa varor och tjänster från konkurrenterna och ni förlorar tusentals potentiella kunder dagligen.Är du idag ett företag eller förening som ligger under top 3 på google sökmotor så har du inte lyckats för ultimat tillväxt, du måste ha en relevant kontext.

Innan vi påbörjar arbetet så skapar vi en behovsanalys av klientens webbplats. Därefter får klienten en rapport med webbsidans styrkor och svagheter samt vilka åtgärder som kan förbättra dessa. Vi tar fram en tydlig strategi om hur dessa luckor behöver fyllas för att våra klienters webbsidor ska hamna i top. Med facit i hand så har vi lyckats!
Bästa SEO servicen i Sverige

Search Engine Optimization

Vi är yrkesskickliga tekniker och webbutvecklare som dagligen arbetar med väl etablerade företag att ta sig till topp och hålla sig kvar där. Att ständigt arbeta för att konkurrera marknadsaktörer är ett måste för att bibehålla sin topp placering. Vår kundbas finns huvudsakligen i Sverige och vi arbetar noggrant med våra kunder för företagets synlighet, mjukvara design och utveckling

Våra tjänster inkluderar optimering av webbplatsen vilket skapar ökad relevant trafik och relevanta kunder innebär ökad försäljning. Vi ser till att stärka domänen genom att förmedla sökalgoritmer som visar vad webbplatsen har att erbjuda. Olika företag har olika sökoptimerings strategier (SEO) för att förbättra sökresultaten. Vårat företag har valt att inrikta sig på att göra upplevelsen av webbplatsen lättnavigerad och attraktiv för besökaren. Vi arbetar efter två komponentersom omfattar navigering, teknisk lyhördhet och innehåll gör det enkelt för Googles algoritm att indexera. Arbetet kallas ”Onepage SEO”. Den andra komponenten som kallas ”Off Page SEO” medför att relevanta länkar direkt kopplas samman med webbplatsen.SEO Packages

Basic

Från599SEK
per Månad Excl. Moms

 • 1 Keyword
 • Månadsrapporter

Advance

Från999SEK
per Månad Excl. Moms

 • 3 Keywords
 • Månadsrapporter

Premium

Från1999SEK
per Månad Excl. Moms

 • 10 Keywords
 • Månadsrapporter

Kontakta Oss

  Webbmi AB:
  Kungsgatan 53, 903 26 Umeå

  info@webbmi.se

  Umeå Luleå Skellefteå Övik
  Ring oss